instagram

پرسش و پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

918 comments on “پرسش و پاسخ Comment navigation
Comment navigation
  1. با سلام

    آقای دکتر چرا این بیماری کراتوکونوس درمان نمیشه؟؟ هر وقت دکتر میرم فقط  عینک میده  میگه ما تلاشمون اینه که این بیماری فقط متوقف بشه

     

    پاسخ
    • در اين بيماري كه پيشرونده است، قرنيه بيمار به دليل اشكالات ساختاري كه بخشي از آن ژنتيك و غير قابل تغيير است، ، استحكام طبيعي را ندارد. در قدم اول بايد جلوي پيشرفت بيماري را گرفت و در وهله بعد اقداماتي براي بهبود ديد بيمار انجام داد كه اتفاقا امروزه پيشرفتهاي زيادي انجام شده است

      پاسخ
  2. حمید کیوانلو :

    با سلام خدمت آقای دکتر

    پسر بنده افتادگی پلک بدو تولد از یک چشم داشته و سال آینده باید به مدرسه برود و از لحاظ بینایی تحت نظر بوده و خوشبختانه مشکل انحراف و بینایی نداردمی خواستم در خصوص عمل جراحی پلک و هزینه عمل و نیز میزان موفقیت عمل بدونم . خواهش دارم راهنمایی بفرمایید . با تشکر

    پاسخ
    • با سلام

      با توجه به اينكه ميزان افتادگي پلك شديد نبوده است ، نياز به عمل تا كنون نبوده اما معمولا در سني كه كودكان به مدرسه مي روند ، از جهت اينكه شايد اعتماد به نفس آنها تحت الشعاع قرار گيرد ، ميتوان اقدام به جراحي كرد، البته اگر ميزان آن كم است و كودك و اطرافيان مشكلي با آن ندارند، بهتر است جراحي تا زماني كه كودك حاضر به همكاري حين عمل و عمل شدن بدون بيهوشي عمومي باشد به تعويق افتد؛ چرا كه در كودكاني كه به درك خوبي از جهت همكاري نرسيده اند يا مي ترسند، جراحي افتادگي پلك تحت بيهوشي انجام مي شود، اما اگر كودك قادر به همكاري مناسب باشد، حين عمل هشيار نگه داشته مي شود و چند بار از او خواسته مي شود كه بنشيند تا قرينه بودن دو پلك تنظيم شود.

      پاسخ
  3. سلام.من در چشم چپم در قسمت سفیدی چشم لکه ای قهوه ای دارم که به عنبیه چسبیده یعنی کتار آن قرار گرفته.از لحاظ ظاهری خیلی اذیتم میکنه.آیا میشه اینا از بین برد؟بدون جراحی درمانی داره؟جراحیش سخته و نیاز به بیهوشی کامل داره؟عوارضی نداره؟این لکه وسطش قهوه ای پررنگ و دورش قهوه ای کم رنگه و از زمان تولد بوده.

    پاسخ
    • سلام اين لكه به احتمال زياد يك خال است كه با بي حسي موضعي و بدون نياز به بيهوشي در زمان كوتاه قابل جراحي است، جراحي فوق عارضه خاصي ندارد. البته جهت تعيين دقيق ضايعه نياز به معاينه هست

      پاسخ
      • خیلی ممنون که جواب دادید.بله به من گفتن این یه خال چشمی هست.ولی گفتن اگه برداریم ممکنه جاش قرمز بمونه یا برجسته بشه.میخواستم ببینم واقعا اینطور میشه؟این لکه  قطرش فک کنم ۳ میلی متر باشه.چون بزرگ به نظر میاد.من فکر میکردم اصلا نشه عمل کرد یا عملش خیلی سخت باشه.میشه بگید حدودا هزینه ی عمل چقدره؟و این که آیا این نوع عملها رایج هست؟میشه یه کم در مورد چگونگی عملش توضیح بدید چون من خیلی استرسش رو دارم.واز طرفی از بس ازمن میپرسن این چیه تو چشمت خسته شدم.با تشکر

        پاسخ
  4. سلام و احترام
    با عنایت به جراحی قفسه صدری در سال ۹۰ دچار افتادگی فقط پلک راست و عدم تعریق نیمکره راست بدن شده ام و با توجه به مراجعه به جراحان چشم (همکارانتان) قرینه سازی پس از عمل را تضمین نمی کنند و ضمن آنکه احتمال برگشت نیز می دهند و می فرمایند ممکن است نیاز به عمل مجدد باشد لذا ازجنابعالی بعنوان فردی صاحب نظر در این زمینه درخواست دارم بفرمائید با توجه به اینکه این افتادگی حدود ۳ میل می باشد آیا جراحی کار عاقلانه ای است؟ ضمن آنکه نوع روش جراحی از داخل و یا بیرون پلک کدامین بهتر است؟ احتمال برگشت به حالت اول پس از جراحی چند درصد است؟ چون آقای دکتر چندین بار به جراحان مختلف اکولوپلاستیک چشم مراجعه کرده و مشاوره هایی که داشته اند با تردید بوده و بنده را نیز متزلزل کرده اند با تشکر و احترام فراوان از راهنمایی خیرخواهانه شما لطفا قبل از معاینه حضوری سوالات را پاسخ بدهید

    پاسخ
    •     با سلام

          خانم محترم، علت افتادگي پلك شما سندرم هورنر به دليل جراحي قفسه سينه و دستكاري در قله ريه مي باشد. افتادگي به ميزان ٣ ميليمتر كم نيست و نماي واضح در چهره شما دارد. البته تقارن دوطرف بسيار بستگي به تبحر جراح دارد اما اين صد درصد قضيه نيست. با توجه به اينكه براي افتادگي پلك يا پتوز بيمار بيهوش نميشود و حين عمل چند بار بخيه ها تنظيم ميشود، و بيمار چند بار از حالت خوابيده به نشسته در مي آيد و آينه به بيمار داده ميشود و چندين بار از نظر تقارن بيمار مورد توجه قرار مي گيرد، تقارن پلكها تا حداكثر ممكن ايجاد مي شود. اما به هر حال در علم پزشكي هيچ چيز صد درصد نيست و هميشه بايد احتمال خفيف ناقرينه شدن و احتمال نياز به عمل دوم را به بيمار مبتلا به پتوز عنوان كنيم.
      برش پلك از محل خط پلك است و پنهان مي شود و يك ماه بعد از عمل قابل رؤيت نيست.

      پاسخ
  5. باسلام

    پسر من ده سالشه،دچار عفونت مزمن چشم شد،پنج ماه طول کشید تا مشکل برطرف شد ،بعد دچار افتادگی پلک راست شده،می خواستم راهنمایی کنید که باید چه کار کنم

    پاسخ
    • سلام

      گاه داروهاي كورتوني كه در درمان بيماريهاي مزمن چشم و پلك مورد استفاده قرار ميكيرند باعث افتادگي پلك مي شوند، گاهي عوارض عفونت مزمن ، به صورت افزايش ضخامت پلك و افتادگي پلك رؤيت مي شود. نياز به معاينه جهت تصميم گيري هست

      پاسخ
  6. پرویز بیرانوند :

      سلام من در شهرستان اندیمشک رفتم پیش دکتر میگه چشم چپم ناخنک داره و بعد هم اب مروارید اورده خوب راهنمایم نکرد حال شنیدم با دستگاه لیزر به راحتی میشه عمل کرد لطف کنید بطور وازه کارا راهنمایی کنید 

    پاسخ
  7. با سلام و خسته نباشید

    خواهر من ۴۰ سالشه و اسفند ماه سال گذشته تزریق بوتاکس اطراف چشم انجام داد ولی الان بعد گذشت حدود ۵ ماه بعد از تزریق (که میشه حدود ۵ ماه قبل) دچارعلائمی شبیه بلفارواسپاسم شده (ولی به هم خوردن تند وغیر ارادی پلک رو نداره) و توی باز نگه داشتن چشماش خصوصا چشم راست دچار مشکل شده که اول براش تشخیص خشکی چشم دادن ولی مصرف اشک مصنوعی هم مشکل رو حل نکرده. الان هم این مشکل خیلی آزاردهنده شده و مجبوره برای باز نگه داشتن چشمها خیلی به پیشونی و گیجگاهش با دستاش فشار بیاره و بعضی وقتها این مشکل خیلی شدیده. میخواستم بدونم ممکنه که این علایم از عوارض تزریق بوتاکس باشه؟ اگه اینطور باشه چرا بعد پنج شش ماه خودشو نشون داده و آیا با گذشت زمان امیدی برای بهتر شدنش هست؟ باید بگم که پزشک براشون از بوتاکس چینی استفاده کرده که ادعا کرده بهترین مارک چین هست. خواهش میکنم راهنمایی کنید. چون خیلی نگرانیم.

    با تشکر فراوان

     

     

    پاسخ
    • تزريق بوتاكس براي ايشان احتمالا براي بلفارواسپاسم و اختلالي كه در باز نگهداشتن چشم دارند انجام شده و و بعد از سه ماه اثر بوتاكس از بين مي رود. در حال حاضر با از بين رفتن آثار فلج كنندگي بوتاكس، ميوكايمي و اسپاسم عضله اربيكولاريس بر گشته و دوباره بايد برايشان بوتاكس تزريق شود، البته انواع بوتاكس چيني توسط وزارت بهداشت تآييد نشده است اما اين حالت صورت خواهر شما به هيچ عنوان عارضه بوتاكس تزريق شده قبلي نيست  

      پاسخ
  8. فهیمه قاسمی :

    باسلام وخسته نباشید ازدکتر رجبی سه هفته پیش جراحی وپرتز گزاری چشم داشتم وهمکنون بعد از جراحی چشمم حالت طبیعی خودشو پیدا کرده  واز شما بسیار تشکر میکنم و همیشه سر نماز دعاتون میکنم وامیدوارم نزد خداوند ارج وقرب والایی داشته باشین

    پاسخ
  9. سلام من ۲۱ سالمه رنگ چشمام دو رنگ هست یعنی عنبیه چشمم از مرکز قهوه ای و هر چی از مرکزش فاصله میگیره سبز میشه ،و اینکه دو چشمم هم رنگ یکسانی ندارند ،چشم سمت چپم چند وقتی هست که رنگ قهوه ایش داره محو میشه و در حال سبز شدنه.لطفا راهنمایم کنید چیکار کنم که یا هر دوش قهوه ای بشه یا سبز در هر حال یه رنگ باشه و از چه چیزایی پرهیز کنم که از پیشرفت رنگ پریدگی چشمم جلوگیری کنم.به عبارت دیگه چی رنگ چشمم رو کم میکنه؟

    پاسخ
    • سلام ، هتروكرومي عنبيه چشمها ميتواند دلايل مختلفي داشته باشد. يكي از اين دلايل آتروفي و تحليل رفتن عنبيه است، گاهي فقط يك خال مادرزادي است و به مرور تغيير ميكند، گاه به دليل بيماري فوكس كه نوعي التهاب در چشم است ايجاد ميشود. بعلاوه اين رنگدانه هايي كه از عنبيه جدا مي شوند در زاويه چشم رسوب كرده و دهانه مسير تخليه مايع زلاليه چشم را مي بندند و ممكن است باعث بالا رفتن فشار چشم شود،به همين دلايل بايد از جهت علت اين ضايعه معاينه شويد . در واقع هم رنگ كردن دو چشم قدم بعدي است كه ميتوان با لنزهاي رنگي با دو رنگ مختلف آن را ايجاد كرد

      پاسخ
  10. سلام آقای دکتر 

    میخواستم بدونم بیماری مادرزادی ماکولای چشم هم به نابینایی منجر میشود؟

    قادر به مطالعه هستم اما از زمان تواد این تشخیص داده شده است و گواهینامه نتونستم بگیرم.

    با تشکر از شما

    پاسخ
  11. با عرض سلام خدمت شما مادرم رفته دكتر  … دكتر دوتا امپول زدده ميگه چشمش سكته كرده  و ميگه دگه اميدي نيست  ميشه راهنمايم كنيد

    پاسخ
    • نياز به معاينه كامل هست وسكته چشم انواع مختلفي دارد، از همكار محترم شبكيه كه پزشك معالج مادرتان هستند سؤال كنيد ، هرگز هم نااميد نباشيد.

      پاسخ
  12. یک چشمم مادرزادي کوچک است ویکی بزرگ میخواستم ببينم برای تنظيم اندازه دو چشم كاري ميشود كرد؟

    پاسخ
    • در مورد تفاوت سايز دو چشم، ميزان اين تفاوت مهم است گاهي علاوه بر اختلاف ظاهري سايز دو چشم ، كره دو چشم نيز قطر متفاوتي دارند و يكي از چشمها مراحل تكاملي را طي نكرده و در مرحله اي از رشد متوقف مانده است، به دنبال كوچك ماندن كره چشم ، اربيت يا همان كاسه استخواني چشم نيز رشد نكرده و كوچك مي ماند و چشم حالت گودافتاده و كوچك پيدا مي كند ، اما گاهي سايز كره چشم و اربيت مناسب است و فقط اختلاف در شكاف پلكي است، هر كدام از اين حالتها روش جراحي متفاوت و پاسخ متفاوتي بعد از عمل دارند. بنابراين جهت تصميم گيري نياز به معاينه هست.

      پاسخ
  13. مهدی نیکوسخن :

    با سلام. اینجانب در دوران نوزادی دچار تب شدید شدم که نیمه راست صورتم کمی فلج شد و چشم راستم کمی بزرگتر از چشم چپ بوده و همین موضوع آن را کمی حساس کرده که در اثر مواجه با باد، دچار ریزش اشک می‌شد. اما الان حدود یک‌ماه است که پلک این چشم ضربان دارد و هر بار در حد ۵ تا ۱۰ ثانیه و بارها در طول روز اتفاق می‌افتد به‌گونه ای که در صحبت کردن با دیگران توجه کامل آنها را جلب کرده و این مسئله به شدت بنده را آزار می‌دهد. خواهشمند است در این خصوص راهنمایی فرمایید. با تشکر

    پاسخ
    • با سلام

      پرش پلك در اثر انقباضات غير ارادي عضله اربيكولاريس حادث مي شود و در افراد عادي و بدون هيچ گونه سابقه از آسيب عصب نيز ممكن است رخ دهد، علت آن مي تواند خشكي چشم و يا استرس و تنشن عصبي باشد، ضمن دعوت شما به كاهش استرسها، توصيه مي شود از قطره اشك مصنوعي استفاده كنيد و سعي كنيد توجه خود را به اين رويداد معطوف نكنيد، اين حالت معمولا ظرف يك تا سه ماه بهبود مي يابد. اگر با وجود اين تمهيدات بعد از سه ماه اين مسئله ادامه داشت مراجعه فرماييد تا در صورت لزوم بررسي عصب/ عضله براي شما انجام شود 

      پاسخ
  14.  

    با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دکتر رجبی

    حدود یک ماه و نیم قبل هر دوچشم بنده به دلیل بیرون زدگی توسط جنابعالی مورد جراحی قرار گرفته وهر دوچشم به طور کامل به داخل برگشت اما پف بالای چشمها که به دلیل همان بیماری به وجود آمده بود حالت قبل رو داره . می خواستم بدونم برای از بین بردن پف ها باید اقدام درمانی انجام بدم ؟ یا خود  به خود به حالنت طبیعی خود بر می گردد ؟

    پاسخ
    • با سلام.

      فعلا اجازه دهید مدت زمانی از زمان جراحی بگذرد. در معاینه بعدی مشخص می شود. برای برداشتن پف نیز بعد از معاینه می توان نظر داد

      پاسخ
    • حالت پف آلودگي پلك شما نياز به جراحي بلفاروپلاستي دارد. عمل دكامپرشن كه براي شما انجام شده فقط براي داخل رفتن چشم است و اثر زيادي روي پف پلك كه آنهم بدليل اختلال تيروئيدي است ندارد 

      پاسخ